STEP-prao

Du kan prova på studier vid STEP-utbildning genom att göra STEP-prao. Du är välkommen att delta i undervisningen vid STEP-utbildning i Nykarleby, du får välja själv om du deltar enbart dagtid eller prövar på ”hela paketet” och övernattar på vårt internat.

STEP-prao vårterminen 2023

Vi kan ta emot dig under vårterminen 2023 och du kan stanna mellan 1-5 dagar hos oss. Under skoltid deltar du i undervisningen och om du vill stanna över natten får du också vara med i gemenskapen och den ledda verksamheten på internatet. Deltar du dagtid ingår lunch, stannar du över natten även kvällsmat och frukost. Du får en lärare och en studerande hos oss som handleder dig under STEP-praon. På det här viset får du möjlighet att prova på studier hos oss redan innan du skall göra ditt studieval i den gemensamma ansökan.

STEP-prao paketet skräddarsyr vi tillsammans med dig och din studiehandledare så att upplägget passar dig och dina intressen. Att vara på STEP-prao dagtid är kostnadsfritt för alla. Om du också vill övernatta är det kostnadsfritt för dig som studerar på årskurs nio, för övriga uppbärs en liten avgift för kost och logi.

För mer info, kontakta vår studiehandledare Charlotta Lillas.