Sök till oss

Du kan söka till en yrkesutbildning när du vill

Via den kontinuerliga ansökan kan du när du vill söka till en yrkesutbildning vid STEP-utbildning.
#söknärduvill #nästasteg #steputbildning

Bekanta dig STEP-utbildnings utbildningsutbud i den kontinuerliga ansökan och hitta länkar till ansökningsblanketterna med hjälp av sökfunktionen på sidan Utbildning eller ansök direkt. Se till att du byter språk till svenska då du skall fylla i ansökningsblanketten, annars fungerar den inte.

Alla kan söka till en yrkesutbildning via kontinuerlig ansökan

Du kan söka in till STEP-utbildning när som helst, året om. Du söker via den kontinuerliga ansökan när du vill avlägga en hel examen eller delar av en examen. Om du behöver hjälp med ansökan kan du kontakta vår studiesekreterare på studiebyrån.

Via den kontinuerliga ansökan kan du söka till:

Vi erbjuder studier i Helsingfors, Nykarleby, Närpes eller Vasa och online i hela Finland.

Gemensam ansökan

För unga som är intresserade av livet

Går du i högstadiet? Funderar du på framtiden? Dags för yrkesval? Vill du arbeta med och för människor? STEP-utbildning erbjuder utbildning till yrken där du gör betydelsefullt arbete. Via gemensam ansökan söker du till grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning. Vid studiestarten väljer du kompetensområde beroende på om du vill bli Barnledare eller Ledare för ungdomar och gemenskaper.
Om du behöver mer information, kontakta Charlotta Lillas, vår studiehandledare. Under våren pågår den nationella gemensamma ansökan. Om du blir utan studieplats eller inte får den studieplats du önskar i den gemensamma ansökan kan du söka till oss via den kontinuerliga ansökan.