eStudiebyrån

STEP-utbildning har tagit i bruk Atomi-tjänsten. Där kan du ladda ner dina studieintyg och studieregisterutdrag. Dessa har elektronisk underskrift och är godkända på EU-nivå. Här kommer du till användarinstruktioner för den eStudiebyrån.

Examensbetyg

Examensbetyg utfärdas elektroniskt. Du får en nedladdningslänk för ditt elektroniska betyg till den e-post som du angett till STEP-utbildning efter examen. E-postmeddelandet kommer från noreply@step.fi. Nedladdningslänken är giltig i 30 dagar och under den tiden kan hämta betyget och spara det åt dig själv.

Det elektroniska betyget är i Pdf-format, du behöver ha ett program eller en applikation som kan öppna Pdf-dokument (till exempel gratisprogrammet Adobe Acrobat Reader). Spara och förvara ditt elektroniska betyg omsorgsfullt, det kan användas i alla tillfällen du blir ombedd att uppvisa ditt examensbetyg.

Du får också ditt betyg från Atomi-tjänsten. Ditt elektroniska betyg är korrekt och i original. Försök inte att öppna ditt betyg i Word eller annat redigeringsprogram, det bryter betygets elektroniska certifikat.

Du kan kontrollera äktheten hos de betyg, studieintyg eller studieregisterutdrag som utfärdats av STEP-utbildning i Atomi-validatorn här nedan eller i Myndigheten för digitalisering och befolkningsdatas tjänst.