Digitalt studiekort

Vid STEP-utbildning använder vi ett digitalt studerandekort som fungerar med Slice.fi-appen. Slice.fi är samtidigt en studeranderabattsservice genom vilken du som studerande är berättigad till tusentals förmåner i hela Finland. Du får tillgång till både lokala och nationella studerandeförmåner som du kan bekanta dig med och smidigt använda dig av i din egen studerandekortsapplikation.

Du känner enkelt igen medlemsföretagen av det blåa Slice.fi-klistermärket. Matkahuoltos och VR:s studierabatter ingår i servicen.

Gör så här:

Om du har rätt till servicen och gett tillstånd i Wilma (Wilmas studerandeprofil) flyttas dina uppgifter automatiskt från Wilma till Slice.fi-servicen.

  • Du får aktiveringskoder från Slice till din e-post (@edu.step.fi)
  • Ladda ner Slice.fi appen från din appbutik och logga in med de uppgifter du fått i e-posten samt ange de uppgifter appen frågar efter
  • Ditt studiekort är klart för användning.

Du behöver inte förnya studiekortet, du kan använda det så länge som du är studerande vid STEP-utbildning.

Du kan återställa dina inloggningsuppgifter på www.slice.fi/resetoi. Ange din e-postadress som är kopplad till inloggningsuppgifterna så får du om en stund ett e-post med nya inloggningsinstruktioner.

Vid frågor gällande överföringen av information eller andra frågor, kontakta studiebyrån. Vid tekniska problem med appen ska du kontakta info@slice.fi

Mera information om lokala förmåner i Slice finns på www.slice.fi

Här finns en video om Slice.fi-tjänsten (på finska).