Vårdnadshavarinfo för sökande i GEA22

Den gemensamma ansökan 2022 närmar sig med stormsteg. Har du någon där hemma som är intresserad av att studera hos oss på STEP-utbildning?

Kom med på vår virtuella infoträff för vårdnadshavare 27.01 kl 18-19!

STEP-utbildning erbjuder yrkesutbildning till barnledare och ledare för ungdomar och gemenskaper i Nykarleby och Helsingfors i den gemensamma elevansökan 2022.

Som barnledare kan man arbeta som barnskötare på dagis eller om man vill, välja att också bli behörig att arbeta som barnledare i församlingens småbarnspedagogik. Barnledare blir man genom grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, kompetensområdet för småbarnspedagogik och familjearbete som omfattar 180 kompetenspoäng (3 år).

Som ledare för ungdomar och gemenskaper kan man arbeta med att handleda individer och grupper med olika bakgrund och i olika åldrar som till exempel eftisledare, ungdomsledare i den kommunala verksamheten eller inom föreningsverksamhet. Ledare för ungdomar och gemenskaper blir man genom grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, kompetensområdet för handledning av ungdomar och gemenskaper som omfattar 180 kompetenspoäng (3 år).

Hos STEP-utbildning kan man studera i Nykarleby, där finns även möjlighet att bo tryggt och trivsamt på vårt internat. Man kan också studera hos STEP-utbildning i Helsingfors, där har vi verksamhetsställe på Porkkalagatan.

Under infoträffen berättar vi mer om oss på STEP-utbildning och de utbildningar vi erbjuder.

Kom via länken nedan med den 27.01.22 kl 18-19. Man behöver inte använda sin kamera om man inte vill. I slutet av tillfället är det möjligt att ställa frågor.

Välkommen!

Klicka här för att ansluta till infoträffen