Alla nior funderar vad man egentligen är intresserad av och vart man skall söka i GEA. Många väljer gymnasiet, då man inte ännu vet vad man vill göra i framtiden. Som tur är behöver man inte ännu veta, men under tiden man funderar lönar det sig att redan studera till ett yrke. Yrkesutbildning av hög kvalité som stödjer dina egna individuella styrkor är ett smart val.

Bli ett yrkesproffs vid STEP-utbildning

Bultar ditt hjärta för att arbeta med barn och lärande? Vill du göra skillnad och jobba med ungdomar? STEP-utbildning erbjuder fina utbildningsalternativ i Helsingfors och Nykarleby. I Nykarleby har vi campus och du kan förutom att studera i en spännande, mångkulturell miljö också bo på vårt hemtrevliga internat om du vill. I Helsingfors har vi verksamhetsutrymmen centralt i Gräsviken. STEP-utbildnings skolor är små och trevliga trivsamma – dessutom känner lärarna varje studerande personligen och kan hjälpa så väl i studierna som stödja i livet i allmänhet.

?mute=1&vq=hd1080&controls=1&showinfo=0&autohide=2&rel=0&modestbranding=1&dark_theme=0″ data-cookieconsent=”marketing” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0; left: 0; border-radius: 10px;” frameborder=”0″ allowfullscreen>

Bekanta dig med STEP-utbildnings ansökningsalternativ i GEA

GEA pågår (21.2-23.3.2023). Bekanta dig med våra utbildningsalternativ här under och sök!

Barnledare

Grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, kompetensområdet för småbarnspedagogik och familjeverksamhet.

Barnledaren arbetar till exempel som barnskötare på daghem.

På svenska i gemensam ansökan i: Helsingfors | Nykarleby

Läs mer
   

Ledare för ungdomar och gemenskaper

Grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, kompetensområdet för handledning av ungdomar och gemenskaper.

Ledaren för ungdomar och gemenskaper handleder människor i olika åldrar och av olika bakgrund som individer och i grupp.

På svenska i gemensam ansökan i: Helsingfors  |  Nykarleby.

Läs mer
   

Gemensam ansökan 2023

Ansökan till yrkes- och gymnasieutbildning efter grundskolan är 21.2-21.3.2023. I gemensam ansökan kan du söka med en ansökningsblankett till max sju olika utbildningar. Resultat av ansökan får du under juni månad.

Om du lämnar utan studieplats eller ändrar dig kan du kontakta oss eller ansöka direkt via vår kontinuerliga ansökan. På vårt campus i Nykarleby erbjuder också KREDU alternativet #folkisåret, ett alternativ för yrkesutbildning eller gymnasium. 

Du ser hela vårt utbildningsutbud och kan söka direkt i den kontinuerliga ansökan under Sök utbildningar på framsidan.

Du kan läsa mer om KREDUs #folkisåret på www.kredu.fi.

Om du vill ha mer info om våra utbildningar eller ansökan kan du kontakta studiehandledare Charlotta Lillas eller Malin Nyvall på Studiebyrån.